Ești Conectat
Solutia de a avea buget a Poloniei: "Este suficient să nu furi!” Așa explica premierul polonez Beata Szydlo, în aprilie, excepționalul nivel al încasărilor fiscale înregistrat de guvernul pe care-l conduce, sau profiturile aduse de minele de cărbune, sector aflat în pragul colapsului, înainte ca Partidul Lege și Dreptate (PiS), condus de Jaroslaw Kaczynski, să vină la putere în toamna lui 2015.
„Este suficient să nu furi și să nu risipești resursele publice”, este explicația repetată cu insistență de liderii PiS, pe măsură ce apar confirmările succeselor economice și bugetare ale guvernării, dar și amploarea fraudelor fiscale, în special în domeniul colectării TVA, din timpul celor opt ani de guvernare (2007 – 2015) a lui Donald Tusk și a succesoarei sale, Ewa Kopacz, în fruntea coaliției formate de Platforma Civică (PO) și Partidul Popular (PSL).
Neagra gaură moștenită
Sistemul lanțurilor de companii, create cu unicul scop de a produce facturi false pentru a trișa la plata TVA, a fost una din principalele ținte ale guvernului Szydlo, arată o analiză a Visegrad Post. După instituirea unui pachet de măsuri în august 2016, comerțul declarat cu carburanți a crescut brusc cu 30%, ceea ce arată dimensiunile pieței negre.
De asemenea, în martie 2017, guvernul a unificat Fiscul, Controlul fiscal și Vămile într-o administrație fiscală unică (KAS), iar ministrul Finanțelor, Mateusz Morawiecky, a instituit noi măsuri informatice pentru vânarea fraudelor. Rezultatul: între ianuarie și august 2017, colectările la buget au crescut cu 20,5 miliarde de zloți (circa 4,8 miliarde de euro), față de întregul an 2016. Dacă ritmul de colectare se va păstra, va duce la o creștere anuală de 23,5%, în condițiile în care nici o taxă nu a crescut. Iar deficitul bugetar pe 2017 se așteaptă a fi mai mic cu 10-20 de miliarde de zloți față de cel prevăzut în legea bugetară.
Cassandra minte
La începutul lui septembrie, agenția Moody’s a crescut previziunile de creștere economică a Poloniei pentru 2017, de la 3,2% la 4,3%, și a redus previziunile privind deficitul finanțelor publice, de la 2,9% la 2,5%.
Regimul conservator polonez a sfidat toate profețiile de Cassandră: în primăvara lui 2016, când PiS a reinstituit alocațiile familiale, desființate după căderea comunismului, opoziția liberallibertariană (Platforma Civică a fostului premier Tusk și Partidul „Modern” – Nowoczesna – creat special pentru a recupera nemulțumiții de PO, la alegerile din 2015) avertiza că această măsură va duce la colapsul bugetului de stat.
„Populismul” funcțional
Alocațiile familiale nu sunt singura măsură „populistă” a PiS: a crescut salariul minim (salariul mediu este și el în creștere puternică, datorită reducerii șomajului până la 7%, un nivel scăzut neatins din 1991), a crescut pensiile cele mai mici și a redus (în totală opoziție cu ceea ce se întâmplă în statele Uniunii Europene) vârsta de pensionare: 65 la bărbați și 60 la femei, de la 67 de ani pentru ambele sexe, cât fusese stabilită de guvernul Tusk în 2012.
Cabinetul Szydlo a lansat și un program de construire de locuințe subvenționate pentru familii, dar a găsit bani și pentru a spori cheltuielile de Apărare.
Xaeus Borg: Partea a doua: Popularitatea uriașă a puterii Reușitele economice, adăugate politicilor sociale și colosalelor afaceri de corupție demascate de comisiile de anchetă parlamentară create de PiS – bancruta frauduloasă a companiei Amber Gold (un joc piramidal camuflat în spatele unei instituții parabancare), reprivatizările frauduloase ale bunurilor imobiliare din Varșovia dirijate de PO al lui Donald Tusk, ancheta catastrofei aviatice de la Smolensk din 10 aprilie 2010 în care a fost ucis președintele Lech Kaczinsky și dezvăluirile despre posibila implicare a rușilor și complicitatea aceluiași Tusk, încăpățânarea de a refuza primirea de imigranți musulmani în ciuda deciziei Curții de Justiție a UE și a amenințărilor tot mai agresive ale Bruxelles-ului, toate acestea contribuie la popularitatea record atinsă de regimul PiS în sondaje: în septembrie, acesta a ajuns la 44%, față de numai 19% pentru a doua clasată, PO, formațiunea lui Donald Tusk. Și aceasta, repetăm, în ciuda unui adevărat linșaj mediatic la care regimul conservator din Polonia este supus de mass-media europeană. Există succes economic și ignorând rețetele UE. Jaful din perioada „europeanului” Tusk Cum este posibil acest miracol economic? „Este suficient să nu furi!”, repetă majoritatea conservatoare, în fața barajului mediatic al opoziției liberale interne și al presei străine. Potrivit cifrelor dintr-un raport pregătit de guvernul PiS pentru Comisia Europeană și citate de Visegrad Post, nivelul sumelor planificate și neîncasate din TVA a crescut de peste șapte ori în perioada guvernelor PO-PSL ale lui Tusk și Kopacz, de la 7,1 miliarde de zloți (1,7 miliarde de euro) în 20017, la 50,4 miliarde de euro (11,7 miliarde de euro) în 2015. Pierderile cumulate la buget în perioada 2007 – 2015 se ridică la 262 de miliarde de zloți (61 de miliarde de euro). Pentru comparație, deficitul bugetar al Poloniei în 2017 este planificat să fie sub 33 de miliarde de zloți (7,7 miliarde de euro).
2017-10-16T07:45:53+03:00
Un rechizitoriu documentat, susținut de date și cifre concrete, despre jaful la care este supusă România de sute de ani, cu mențiunea că prăduirea țării în ultimii 27 de ani întrece orice imaginație! Citiți și vă cruciți!
Cifre cutremurătoare referitoare la jefuirea poporului român
loading...
Zilele trecute, am primit, la adresa mea de e-mail, un foarte interesant studiu semnat de domnul Profesor Eugen Stănescu, director la Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova.
Domnul Profesor Stănescu s-a încumetat să pună cap la cap informaţii adunate din documentele păstrate în muzeele de specialitate ale ţării şi să încerce să evalueze dimensiunile jafului la care a fost supus poporul român, în ultimele cinci secole, începând cu anul 1415, anul în care Muntenia a început să plătească tribut Imperiului Otoman..
Iată cifrele la care a ajuns domnul Profesor Stănescu.
În perioada 1415-1877, deci, în 460 de ani, Imperiul Otoman a scos din Muntenia, Moldova şi Transilvania echivalentul a 341 tone de aur.
În perioada 1678-1918, deci, în 240 de ani, imperiul Habsburgic a scos din Oltenia, Banat, Transilvania şi Bucovina, echivalentul a 876 tone de aur.
În perioada 1711-1877, deci, în 166 de ani, Imperiul Rus a scos din Principatele Române, echivalentul a 46 tone de aur.
În total, cele trei imperii, în perioada 1415-1877, deci, în 460 de ani, au scos din teritoriile locuite de români o avuţie echivalentă cu 1.263 tone de aur.
Domnul Profesor Stănescu ne spune, însă, că jefuirea românilor s-a intensificat după obţinerea independenţei, în 1877, şi după Marea Unire, din 1918, astfel că în perioada care a urmat, până în anul 1945, la cele 1.263 tone de aur s-au mai adăugat alte 12.564 tone de aur, reprezentând daune de război şi profiturile scoase din ţară de corporaţiile străine care, în perioada interbelică, ajunseseră să controleze peste 80% din capitalul românesc.
Domnul Profesor Stănescu a făcut un efort extraordinar să convertească în aur diversele plăţi făcute de români către imperiile cotropitoare de-a-lungul veacurilor, sub formă de bani, sau în natură etc., astfel că cifrele în aur le putem, acum, converti în banii actuali, în lei sau în euro, luând în considerare preţul actual al aurului.
În Raportul Anual al Băncii Naţionale a României, 2016, ultimul dat publicităţii, se precizează că rezervele de aur ale României la data de 31 decembrie 2016 erau de 104 tone, cu o valoare de 3,5 miliarde de euro. Preţul luat în considerare de BNR este de 35 euro pe gramul de aur, respectiv 35 milioane de euro pe tona de aur.
Dacă aplicăm preţul de 35 milioane de euro pe tona de aur la cantitatea de 13.827 tone estimată de Domnul Profesor Stănescu, ajungem la concluzia că, între anii 1415 şi 1945, poporul român a fost jefuit de o avuţie egală cu 484 miliarde de euro, în banii de astăzi.
Conform datelor publicate în Anuarele Statistice ale României, valoarea imobilizărilor corporale, deci a capitalului fix al României, la sfârşitul anului 1989, era egală cu 480 miliarde euro, în banii de astăzi.
Asta înseamnă că, între anii 1945 şi 1989, poporul român reuşise să acumuleze un capital egal cu avuţia de care fusese deposedat de străini în cele cinci secole anterioare.
Tot conform datelor publicate în Anuarele Statistice ale României, în perioada 1990-2016, PIB-ul realizat în România, exprimat în preţurile anului 2016, a fost egal cu suma de 3.200 miliarde de euro, din care 1.100 miliarde de euro au fost încasate de poporul român, sub formă de salarii, pensii, ajutoare sociale şi de statul român, ca venituri bugetare rămase după plata salariilor bugetarilor, a pensiilor şi a ajutoarelor sociale, restul, de 2.100 miliarde de euro au intrat, sub formă de profituri, în buzunarele şi conturile celor care au devenit proprietari ai capitalului românesc, după anul 1989.
Din cele 2.100 miliarde de euro trebuie să scădem 200 de miliarde care reprezintă veniturile mixte realizate de cei 2 milioane de mici întreprinzători români care se chinuie să supravieţuiască în climatul total ostil impus de marile corporaţii autohtone şi transnaţionale.
Mai rămân 1.900 miliarde de euro care reprezintă profiturile încasate de marile corporaţii străine şi autohtone, cele create prin megahoţiile numite privatizări şi retrocedări.
Conform datelor publicate de către Ministerul Finanţelor Publice referitoare la execuţia bugetară, îu ultimii 27 de ani, numai 20% din cele 1.900 miliarde de euro profituri au fost declarate şi impozitate, ceea ce înseamnă că, în această perioadă,valoarea profiturilor nedeclarate şi neimpozitate se ridică la peste 1.500 miliarde de euro.
Conform comunicatului nr 102/2015 al Institutului Naţional de Statistică al României,88% din capitalul utilizat în România este controlat de corporaţiile străine, restul, de 12%, fiind controlat de cele autohtone.
Dacă aplicăm cele 88 de procente la cele 1.500 miliarde de euro profituri nedeclarate şi neimpozitate, aflăm că partea care a revenit străinilor, corporaţiilor transnaţionale, este de 1.320 miliarde de euro. La acestea trebuie să adăugăm suma de 296 miliarde de euro, care reprezintă profiturile nete, după impozitare, încasate de aceleaşi corporaţii transnaţionale, pentru profiturile declarate, şi să scădem cele 6 miliarde de euro, cât au investit aceste corporaţii în România, în perioada 1990-2016.
Ajungem, astfel, la cifra de 1.610 miliarde de euro, care reprezintă valoarea avuţiei scoase din România de Imperiul Transnaţional, în ultimii 27 de ani.
Aplicăm preţul de 35 milioane de euro pentru tona de aur şi aflăm, astfel, că avuţia pe care a scos-o din România Imperiul Transnaţional, în ultimii 27 de ani este de 46.000 tone aur, pe care o putem compara cu cantităţile de aur scoase din România de către străini, până în anul 1945.
Deci, în ultimii 27 de ani, Imperiul Transnaţional a scos din România o avuţie de 3,3 ori mai mare decât au scos toate imperiile, în 530 de ani, între anii 1415 şi 1945.
În ultimii 27 de ani, Imperiul Transnaţional a scos din România o avuţie de 135 ori mai mare decât a scos Imperiul Otoman în 460 de ani.
În ultimii 27 de ani, Imperiul Transnaţional a scos din România o avuţie de 53 ori mai mare decât a scos Imperiul Habsburgic în 240 de ani.
În ultimii 27 de ani, Imperiul Transnaţional a scos din România o avuţie de 1.000 ori mai mare decât a scos Imperiul Rus în cele 10 invazii făcute în teritoriile româneşti pe parcursul a 166 de ani.
În acest an, 2017, PIB-ul României va fi, foarte probabil, de circa 180 miliarde de euro, din care cel puţin jumătate, adică 90 miliarde de euro, vor intra în buzunarele şi conturile corporaţiilor transnaţionale, vor fi scoase din ţară. O sumă care echivalează cu 9.000 kilometri de autostradă, sau 2.600 tone de aur.
Imperiul Transnaţional a ajuns să scoată din România echivalentul a 2.600 tone de aur, într-un singur an, de 2 ori mai mult decât au scos din teritoriile româneşti Imperiul Otoman, Imperiul Habsburgic şi Imperiul Rus, ÎMPREUNĂ, în 460 de ani.
Acesta este rezultatul ÎNSTRĂINĂRII capitalului românesc.
Acesta este rezultatul erorii strategice făcute de guvernanţii României în vara anului 1990, când au respins Varianta Cojocaru şi au adoptat Varianta Brucan, Legea 15/1990, prin care au deposedat poporul român de capitalul acumulat până în anul 1989, au trecut acest capital în proprietatea privată a statului, l-au falimentat, prin inflaţia declanşată de BNR, şi l-au trecut, apoi, cvasigratuit, în proprietatea străinilor, a transnaţionalilor, prin megahoţiile numite privatizări şi retrocedări, luându-şi şi ei partea din pradă, cele 10-12 procente din capital, cu care s-au autoîmproprietărit.
Ajunşi proprietari asupra capitalului, transnaţionalii au capturat şi statul român, prin corupţie, pe care îl folosesc pentru crearea sistemului juridic şi financiar, prin care îşi însuşesc mai mult de jumătate din avuţia pe care o crează poporul român, prin munca sa, prost plătită.
Din păcate, poporul nu cunoaşte nici dimensiunea jafului la care este supus nici complicatul mecanism prin care este jefuit. Adevărul este bine ascuns de către presa coruptă şi controlată de către proprietarii capitalului.
Vladimir Putin a interzis fluorul în Rusia, declarând că “otrava toxică” ce era “administrată cu forța prizonierilor de război în vremurile sovietice” nu trebuie să fie “sub orice circumstanțe, acum sau în viitor, luată în considerare pentru utilizarea în rândul cetățenilor Federației Ruse.”
Potrivit ortodoxinfo.ro, practica adăugării de fluor în alimentarea cu apă publică a fost întreruptă în Rusia în 1990, dar grupuri de presiune regională finanțate pe ascuns de către Fundația pentru o Societate Deschisă a lui George Soros au început să agite lucrurile urmărind o reintroducere.
O petiție oficială depusă la Kremlin afirmă că fluorul “face parte din cele mai sigure, benefice și rentabile măsuri de sănătate publică cunoscute, și face minuni pentru sănătatea publică în Statele Unite ale Americii.”
Dar Putin a respins campania, argumentând că “Fluorul nu are ce căuta în afara unei închisori sau a unui gulag.”
Vorbind la o ședință în spatele ușilor închise la care au participat cele mai înalte eșaloane ale guvernului și personalul său în orașul natal St. Petersburg, Putin a răspuns la întrebări privind campania de fluoridare remarcând cine este responsabil pentru intrigă, Fundația pentru o Societate Deschisă a lui George Soros. și filialele sale ce sunt întrebuințate pentru a găsi modalități de a ocoli legile națiunilor suverane.
Când a fost întrebat la ce se referea prin “în afara unei închisori sau a unui gulag” (o frază bizară în rusă) Putin a explicat că nu totul este ceea ce pare în modul în care este condusă lumea.
Pe parcursul celui de-al doilea război mondial, atât germanii cât și rușii au adăugat fluorură de sodiu în apa potabilă a prizonierilor de război pentru a-i face proști și docili. Putin este un observator ager al istoriei și crede că adăugarea de fluor în resursa de apă publică este un subterfugiu a Noii Ordini Mondiale pentru a distruge sănătatea și facultățile mintale ale poplației.
Campania de a reintroduce fluorul în alimentarea cu apă publică l-a înfuriat pe președintele rus. S-a exprimat foarte clar că va ignora petiția indiferent dacă o semnează milioane de oameni.
Un raport din Kremlin din 2015 afirma că Președintele Putin e de părere că următorul stadiu al evoluției umane se află în acest moment într-un “grav risc” și că puterile globaliste și occidentale “încetinesc intenționat acest proces urmărind câștiguri personale.”
Raportul continua:
“Noi ca specie avem alegerea de a continua să ne dezvoltăm corpurile și mințile într-o traiectorie ascendentă sănătoasă, sau putem urma exemplul occidental din ultimile decenii și să ne otrăvim cu bună știintă populația cu mâncare alterată genetic, farmaceutice, vaccinuri, și mâncăruri fast food ce ar trebui clasificate ca un drog periculos ce provoacă dependență.”
“Trebuie să luptăm împotiva acestui curent. O populație cu dizabilități fizice și intelectuale nu corespunde intereselor noastre.”
Putin a declarat că aerul, solul și resursele de apă trebuie să rămână într-o stare pură. Ingredientele modificate genetic au fost interzise în Rusia în 2015. Agricultura organică a înflorit, cu persoane obișnuite fiindu-le acordat teren gratuit atâta timp cât îl utilizează pentru agricultura organică.
Nu există dubiu că fluorul nu va fi permis pentru otrăvirea lentă a populației în timpul mandatului lui Putin.
Cita Dela: De fapt tot ce spune Primo a spus-o si Trump in timpul alegerilor, deci laurentiu este safe pentru ca este OLD NEWS..., ceea ce este important pentru siguranta lui.
2017-06-15T19:17:37+03:00
Roberta Ilie: Si Dan Diaconu a pus problema asta,a lipsei dreptului natural la alegerea modului de viata dorit. http://trenduri.blogspot.ch/2016/08/legea-dreptului-natural.html
2017-05-25T10:35:19+03:00
Roberta Ilie: Nu stiu daca aceasta conventie se aplica si in usandia,caci am vazut doua filme dupa cazuri reale,cu experimente sociale facute pe un grup de voluntari,care nu prea lasau dreptul acelor subiecti de a parasi(intrerupe) oricand experimentul. Filmul Experimentul Standford e unul dintre ele,pe al doilea l-am uitat ca nume. Deci si conventia asta e un fel de praf in ochi,nu vreo lege pe care sa te poti baza pe bune.
2017-05-25T11:44:41+03:00
Cita Dela: Deocamdata pentru a te autogospodari si a alege ce fel de viata vrei sa traiesti trebuie sa "divortezi" de stat, de sistem ... un lucru destul de greu de realizat si cu multe renuntari dar si satisfactii: 1. pleci undeva in Alaska sau in Taigaua siberiana precum rascolnicii pe vremuri, 2. Faci precum Dmitry Orlov, locuiesti pe o barca si te muti din loc in loc avind o modalitate de a cistiga ceva bani pentru intretinerea ta si a familiei tale...usor nu este!
2017-05-25T19:59:52+03:00
Cita Dela: DIn nou marii analisti spun ca elitele rusesti nu vor mai rezista prea mult, cel putin un an max doi, maturati de spiritul de dreptate al rusilor, asa cu "defecte" cum este el.
2017-04-05T19:19:14+03:00
Luci Lucescu: ABSOLUT TOATĂ TEHNOLOGIA este construită și dezvoltată pentru un singur scop: MENȚINEREA CONTROLULUI GLOBALIST!
2017-03-26T14:08:17+03:00
Roberta Ilie: Exact asa cum spune Luci. E cam ca faza cu scandalul noxelor de la VW ,cand defapt 99% din producatorii de automobile fac aceleasi manevre si manipulari ale datelor oficiale.
2017-03-29T00:32:25+03:00
Cita Dela: Ce sa-i faci. Este CARE PE CARE! Din nou remediul nu este a fi civilizat ci a folosi un pic din cultura tiganeasca( vedeti ce fac ei prin Clejani ) de care hotii si derbedeii multinationalelor fug ca dreacu de tamiie, ca stiu ca nemerniciile nu le mai merg.
2017-03-08T17:01:09+02:00
Bătrânu': Spasiba mane!
2017-03-04T13:43:38+02:00
Xaeus Borg: Cu placere.
2017-03-07T07:58:36+02:00
Inca un articol despre boivaci: https://xaeus.wordpress.com/2017/02/15/bve7/ . Urmeaza si unul mai istoric.
Luci Lucescu: frumos
2017-02-27T22:16:36+02:00
“Judges at the German Federal Supreme Court have confirmed that the measles virus does not exist and that the measles vaccination may have been injected into millions of unsuspecting German citizens for sinister reasons.”
Continua 'surprizele'.
Cita Dela: unde-i sursa oficiala ca JUDECATORII au afirmat asta?...ca ar fi tare de tot!
2017-02-03T19:44:36+02:00
Xaeus Borg: E raspandita peste tot stirea, numai in Ro nu: http://yournewswire.com/german-supreme-court-measles/
2017-02-06T09:14:09+02:00
Cita Dela: Denigrarea si deformarea trecutului istoric a inceput imediat dupa 89, insa din cauza "caposilor" de profesori si a sistemului de invatamint DE OTEL sudat de Nea Nicu s-a creat o inertie care s-a opus ff multi ani centrelor de CONTROL al mintii romanului seorosiste. Asta-i motivul pentru care inca mai avem copii nezombificati total.
2017-01-31T21:48:14+02:00
Xaeus Borg: Corect.
2017-02-01T12:39:34+02:00
Cita Dela: Vaccinarea nu este intru totul rea. Noi cu prietenii recomandam ca copiii sa fie vaccinati in Cuba, unde vaccinurile sunt facute cu grija pentru sanatatea oamenilor, nu pentru profit.
2017-01-25T23:11:42+02:00
Xaeus Borg: La noi e dezastru. A se vedea cazurile copiilor din Arges.
2017-01-26T10:26:57+02:00
Cita Dela: Dezastrul a inceput cind BIG PHARMA a preluat piata in Romania. Inainte de 89 vaccinurile lui Nea Nicu erau fara probleme. Asa ca acel "La noi" nu mai este la noi demult decit o colonie unde se experimenteaza pe "cobai"
2017-01-27T02:43:08+02:00
Cita Dela: Sa dea Dumnezeu sa inceapa sa iasa adevarul la iveala.
2017-01-12T17:10:37+02:00
Roberta Ilie: Si daca-i vor da de cap la afacerea vaccinurilor,dar daca se vor gasi alte metode de diminuare a omenirii,metode poate mult mai perverse si mai greu de dovedit,atunci n-am castigat nimic.Cred ca raul e mult mai amplu raspandit decat putem noi ghici.
2017-01-12T19:32:27+02:00
Cita Dela: Sfintul Serfim de Sarov si alti sfinti parinti ne invata ca impotriva acestor dracusori implantati in nou avem o singura arma SIGURA si altceva nimic si anume : POSTUL SI RUGACIUNEA/ MEDITATIA. Deasemenea ATENTIE CE MINCATI. Evitati sa mincati DE LA ALTII!...parerea mea. Noi suntem clar niste HIBRIZI intre material animalic si "divin"/cosmic/ alien. Asta mi-e clar la fel cum ma regasesc si in ce spun mari ginditori si academicieni rusi( Davidenko, si altii) in care am incredere deoarece vin dintr-o cultura si scoala UNICA PRIN OBIECTIVITATE SI ETICA, IN ISTORIA LUMII, cea socialista.
2017-01-08T19:30:12+02:00
Cita Dela: Ma mai gindeam ca totusi un NANOBOT din asta de marimea a doua granule de nisip nu are cum sa intre in circuitul sanguin prin ABSORBTIE din TUBUL DIGESTIV deoarece sunt prea MARI!, poate doar sa ramina o perioada in tractul intestinal dar doar asa tranzitoriu, de unde se si adevereste ca cu post, cu legume si fructe se va spala urgent de acolo si va ajunge unde ii este si locul, la hazna. Altceva este insa daca esti cipuit sau ti se administreaza nu stiu ce preparat intravenos. Acolo s-a terminat discutia...
2017-01-10T01:27:43+02:00
Super tare individul asta:
http://www.liveleak.com/view?i=30d_1483765668
Ne-ar trebui si nou unul de genul...sa dea capete in gura la pseudo-politicienii de la noi.
Cita Dela: da, este foarte cunoscut, este un baiat foarte articulat, si mai sunt inca vre-o trei pe linga el, foarte DINTOSI, care clar conduc discutiile acolo. Astia, si multi altii care isi asteapta rindul DEJA SUNT BAGATI LA INAINTARE de Trump, cind vor incepe epurarile si arestarile tuturor sabotorilor. Romania va urma si ea exemplul, insa DUPA ce se retrage GHEARA DE PE EA.
2017-01-08T19:34:37+02:00
In California, daca conduci dupa ce bei cafea intri sub incidenta legii....ca si cum ai conduce sub influenta de droguri sau alcool: http://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2016/12/walking-your-children-home-from-school-and-driving-while-caffeinated-are-now-felony-crimes-in-police-state-america-2479121.html . Libertatea p**ii...scuzati expresia.
Bătrânu': Bun tare articolul/comentariile.Merci.
2016-12-27T11:56:20+02:00
Bătrânu': Ca si poza din Ben-Hur.M-au sunat ai mei sefi (din 18 eram liber cica, deoarece lucram la contract si l-am terminat mai repede in decembrie) ca ne-au suplimentat si ca sa merg la munca, sa las taiatul porcului si orice, ca muncim si-n ziua de Craciun etc.Le-am zis scurt ca nu merg, nu le venea sa creada...S-au dus alti colegi...Alegerea e in fiecare din noi, de unde si vorba ''daca nu suntem verticali, vom suferi atata timp cat soarele rasare pe cer''.Eu castig mai putin luna asta, dar inca asa sarbatori relaxante si linistite de mult n-am mai avut.
2016-12-27T12:02:12+02:00
munteanca: Ce bine zici Batrinule, daca fiecare ar schimba putin valorile de la materialism la pur si simplu trait am avea o lume mai buna.
2016-12-27T15:47:41+02:00
Roberta Ilie: Te pup dulce,voinic adevarat ! Asa se face,coste ce-o costa,ca daca nu,singur nesapam groapa !
2016-12-27T16:56:23+02:00
Xaeus Borg: Pai Batrane...tactica e foarte simpla: din moment ce sistemul ma vrea sclav, eu voi face absolut tot ce pot sa profit de el. Obiectivul meu este sa muncesc maxim 5% din timp, in rest sa fac treburi personale. Si in IT se poate asa. Ca fapt divers, mie imi place sa vin la servici in zilele in care majoritatea nu-s. Dar asta nu inseamna ca daca vreau o zi libera n-o iau. Exclus asa ceva. Eu nu cer concediu, eu informez conducerea ca in zilele x-y sunt in concediu. Pe tema asta am scris si un articol: https://xaeus.wordpress.com/2015/07/17/reguli-esentiale-de-urmat-pentru-angajatii-in-capitalism/
2016-12-28T09:12:05+02:00
Cita Dela: Pffff! Mda....
2016-12-26T22:11:36+02:00
Cita Dela: Nimeni nu-i surprins de "revelatia" asta, nici macar americanii. Detaliile vor urma imediat in IANUARIE! ..." Pe 20 Ianuarie o sa clarific totul" D. Trump
2016-12-26T22:26:50+02:00
Cita Dela: Multi Naturopati cred ca sunt ucisi din razbunari deoarece promit marea cu sarea pentru care incaseaza SUME ASTRONOMICE( cunosc cazuri concrete) si nu livreaza ceea ce s-au angajat sa faca. Odata intrat in hora cu pacienti disperati sa scape de tot felul de cancere, ca doctor homeopat trebuie sa realizezi ca o poti incurca rau de tot...mai ales in STATE!...unde ff multi nu stau pe ginduri prea mult inainte sa scoata pistolul. Ca urmare , meseria de homeopat nu prea face bine la sanatate!
2016-12-20T04:34:16+02:00
munteanca: Or mai fi si sarlatani eu nu zic, dar in majoritate Doctorii astia nu erau niste terchea berchea erau f bine scoliti si cu rezultate uimitoare. Unii dintre ei facusera niste descoperiri revolutionare si pt care si-au pierdut viata datorita faptului ca Big Pharma nu accepta competitie sub nici o forma. Eu am urmarit subiectul asta de la inceput si sunt destule dovezi ca nu au fost ucisi de niste pacienti dezamagiti.
2016-12-20T23:32:19+02:00
munteanca: The Constant Gardener - daca n-ati vazut filmul vi-l recomand...
2016-12-20T23:37:40+02:00
Xaeus Borg: Citadela, munteanca are dreptate... daca era cum zici tu ar fi crapat la greu si dintre cei 'standard'.
2016-12-21T13:49:29+02:00
Cita Dela: Da, pare a fi o explicatie logica. In tundra ruseasca se crede ca apar si din cauza dezghetarii Permafrostului si astfel se elibereaza cantitati/bule uriase de metan. In schimb in Canada care-i la aceeasi latitudine cu Siberia vad ca nu se observa aceleasi fenomene.
2016-12-19T22:01:47+02:00
Cuba:
- Unica țară din America fără malnutriție infantilă (UNICEF)
– Declarată paradis internațional al copilăriei (UNICEF)
– Cea mai scăzută rată a mortalității infantile din America
– 130.000 de absolvenți medicali din 1961
– 10 elevi / profesor
– 200 de milioane de copii dorm în stradă, niciunul în Cuba
– Dezvoltarea a 4 vaccinuri împotriva cancerului
– Sistemul de sănătate, un exemplu în lume (Organizația Mondială a Sănătății)
– 54 % din buget destinat pentru servicii sociale
– Cel mai bun sistem de educație din America de Sud
– Tara care mai alocă cel mai mult din PIB pentru Educație 14 %
– Unul dintre cei mai mari indici de dezvoltare umană (ONU)
Otrava devine aplicata in masa: http://yournewswire.com/u-s-administer-flu-vaccine-chemtrails/ Mare atentie, se va face si la noi la fel !!!
Cita Dela: Si daca suntem atenti, Xaeus, ce rezolvam?...macar sa nu suferim prea mult.
2016-11-28T23:50:45+02:00
Xaeus Borg: Daca cunosti inamicul il poti contracara.
2016-11-29T07:52:25+02:00
Cita Dela: Asa este dar in caul de fata, cind aerul pe care-l respiri contine acesti nano-particule, cum contracarezi?...in padure, in pestera?....pentru cit timp?. Nici macar spitalele nu sunt echipate pentru asemenea atacuri.
2016-11-30T19:24:06+02:00
Xaeus Borg: Exista masti de gaze cu filtre cu polarizare, care pot filtra si asa ceva. Problema e ca nu stii cand se arunca cu ceva mai grav.
2016-12-01T12:09:46+02:00
Filozofia zilei: Presedintele Iohanis e singurul dupa '89 care si-a respectat promisiunile de la alegerei. El nu a facut nimic, pentru ca nu a promis nimic.
Cum va fi UE:

Statele membre NU vor mai avea dreptul să mai aibe armată proprie și servicii speciale proprii.
Unificarea completă a sistemul juridic penal, civil și al sistemului de impozitare. Statele membre NU vor mai avea dreptul să-și impună pe plan național propriul sistem de taxare și de impozitare și nu vor mai avea dreptul să aibe propriul lor cod penal și propriul cod civil.
Statele membre NU vor mai avea dreptul să aibe propria lor Monedă și propria lor Bancă Centrală.
Statele membre NU vor mai avea dreptul să aibe propriul lor sistem de acordare a vizelor pentru cetățenii non-europeni. Sistemul de VIZE va fi legiferat DOAR de Bruxelles. Vizele vor fi acordate DIRECT de la Bruxelles pe baza unei legislații unice.
Super-Statul Federal va avea o politică externă UNICĂ. Ministerele de externe și organizațiile pentru cooperarea internațională de la nivelul fiecărui stat VOR FI DESFIINȚATE.
Limitarea rolului NATO în Europa. Crearea unei Armate Europene și a unor Servicii Speciale Centralizate Europene. Serviciile Secrete și Armatele Statelor actuale vor fi DESFIINȚATE. Ele vor deveni SECȚII sau PĂRȚI ale Armatei și ale Serviciilor Secrete Federale Europene.
Actualele State Membre VOR PIERDE controlul asupra propriilor frontiere. Ele vor pierde de-asemenea controlul asupra procedurilor de admisie și de relocare a refugiaților pe propriile lor teritorii.
Cita Dela: Multe demult sunt deja asa.
2016-11-07T17:11:42+02:00
Propaganda, brainwashing si formatting la nivel - de ambasador !

Ambasada SUA trebuie să-şi vadă de lungul nasului şi să oprească orice imixtiune în viață internă socială, politică şi de orice natură din România.
Ambasadorul SUA nu are ce căuta "în vizite de curtoazie" la şefii justiției din România.
Aşa cum nu intră nici în fișa postului vreunui şef al justiției să primească vizite de la Ambasadori.
Practic e o mizerie ce se-ntâmplă.
Se plimbă Ambasadorul României sau alți Ambasadori Străini de la Washington în "vizite de curtoazie" cu agendă neprecizată pe la Curtea Supremă de Justiție a SUA? Nu se plimbă. Şi-atunci?
E o rușine faptul că nimeni din România nu-l pune la punct şi nu-i spune acestui Ambasador să-şi vadă de lungul nasului şi să-şi respecte statutul de ambasador așa cum e el stipulat în legislația internațională, legislație pe care dacă se face că nu o cunoaște i-o putem trimite noi pe e-mail.
După ce Individul s-a pozat cu steagul separatiștilor maghiari bătându-şi joc cu tupeu de o țară întreagă şi de Constituția ei și făcând și pe prostul în urma acestui gest jignitor, individul continuă să-și depășească atribuțiile de Ambasador.
Suntem o țară de slugi în care aşa cum a spus Ghiță despre şefii principalelor partide, PSD-ul şi PNL-ul sunt "partide de Ambasade", partide care nu i-au decizii fără a se întreba sau fără a asculta indicațiile Ambasadelor.
Cerem transcriptul discuției dintre Ambasador şi Şefa Înaltei Curți de Casație şi Justiție să vedem dacă s-a încălcat sau nu independența justiției. De unde știm noi că nu s-au făcut intervenții? Cine ne garantează acest lucru? Purtătorul steagului separatist maghiar?
Mai spunem odată, Şefa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie nu are în fișa postului primiri de Ambasadori în timpul programului ei de la birou. Să mai citească odată care e fişa postului.
Iar Ambasadorii nu au ce "vizite de curtoazie să facă" Organelor de Justiție din România.
Acest Klemm şi-a făcut un obicei în a o face lată cu diverse ocazii. E dreptul nostru ca cetățeni să ştim ce treabă are şi ce discută un Ambasador cu Şefa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care nu e nici Ministru de Externe, care nu lucrează nici la MAE, care nu e nici Președinte ca să primească Ambasadori.
Şi o întrebare finală: de ce aflăm în 15 octombrie doar după ce a avut loc, de o vizită programată din 20 septembrie
De ce află presa pe ascuns de această vizită care e confirmată abia după ce e întrebată oficial Ambasada. Ce "aspecte bilaterale" s-au discutat între un Ambasador şi un Judecător. Cine a avut interesul să țină aceasta vizită ascunsă şi de ce, din moment ce nu au existat comunicate oficiale și presa a aflat întâmplător?
Cerem ambasadorului Klemn să respecte "Convenția de la Vienna cu Privire la Relațiile Diplomatice". E de minim bun simț. Şi e respectul minim pe care trebuie să-l arate țării care-l găzduieşte

Hans Klemm, ambasadorul SUA, a vizitat-o pe noua şefă a instanţei supreme, Cristina Tarcea
Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, i-a făcut, vineri, o vizită de curtoazie noii şefe a instanţei supreme, Cristina Tarcea, la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.
Hans Klemm, ambasadorul american la Bucureşti, a fost prezent, vineri, la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) pentru a-i face o vizită de curtoazie noului preşedinte al instanţei supreme, Cristina Tarcea, informează News.ro.
Vizita, care a durat circa 30 de minute, a fost planificată în 20 septembrie, atunci când Ambasada SUA a contactat instanţa supremă pentru a stabili o întâlnire între ambasadorul Hans Klemm şi judecătoarea Cristina Tarcea, au precizat aceleaşi surse.
Ambasada SUA în România a confirmat, pentru News.ro, întâlnirea ambasadorului Hans Klemm cu noua şefă a instanţei supreme, Cristina Tarcea, precizând că reprezentanţii ambasadei se întâlnesc în mod constant cu oficiali români să discute probleme bilaterale de interes comun.
În urmă cu aproximativ un an, pe 24 septembrie, la doar trei zile de când a devenit, oficial, ambasador în România, Hans Klemm s-a întâlnit cu preşedintele de atunci al ICCJ, Livia Stanciu, diplomatul american transmiţând sprijinul SUA pentru eforturile României de respectare a statului de drept şi pentru instituţiile româneşti de aplicare a legii.
"Ambasadorul Hans Klemm s-a întâlnit astăzi (24 septembrie 2015, n.r.) cu Livia Stanciu, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi şi-a reafirmat sprijinul pentru eforturile României de respectare a statului de drept precum şi pentru puternicele şi independentele instituţii româneşti de aplicare a legii şi organisme judiciare", se arăta într-o postare pe pagina de Facebook a ambasadei SUA la Bucureşti.
Actualul preşedinte al ICCJ, Cristina Tarcea, şi-a început mandatul pe 14 septembrie, odată cu semnarea, de către preşedintele României, a decretului de numire în funcţie.
Judecătoarea Iulia Cristina Tarcea a deţinut funcţia de vicepreşedinte al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi a fost delegată să asigure interimatul funcţiei de preşedinte, după plecarea Liviei Stanciu la Curtea Constituţională.
munteanca: Sigur ca nu-i normal. Stiti cum e cu omul cu nasul lung are "socoteala" scurta si atunci el compenseaza.. prin aroganta, mirsavenie, etc. Asta il descrie nu numai pe acest representant dar si pe cei pe care ii reprezinta (rusii actioneaza cu mult mai mare eleganta chiar si atunci cind le mai sucesc si ei mina unora). Vizitele astea de curtoazie inseamna shantaje umbla pe la toate usile cu SANTAJ si sa nu va asteptati s-i tina piept vreo sluga din admin. RO. Daca e ceva de facut nu se va face pina nu se iau lucrurile in mina de jos de la "grassroots" cei din functie nici vorba sa ia masuri ei sunt vinduti sau legati la miini, compromisi.
2016-10-18T11:48:50+03:00